De mai bine de două luni, Daniel Stanciu este propus în mod repetat pentru a ocupa o funcție de conducere la ”U” Cluj. Ultima dată angajat pe post de bibelou la 1907 Străzi, Daniel Stanciu este împins de două personaje care, deși oficial nu fac parte din organigrama lui ”U”, au influență la vârful ”șepcilor roșii”: Vasile Dâncu și Tudor Constantea.

Membru fondator al așa zisului ”Grup de la Cluj” alături de alți politicieni PSD, Vasile Dâncu este un vechi susținător al Universității Cluj, simpatie pe care nu și-a ascuns-o niciodată. În prezent este unul dintre apropiații șefului FRF, Răzvan Burleanu, dar și sfătuitorul patronului de la 1907 Străzi, Neluțu Varga.

Tudor Constantea este fratele președintelui ”U” Cluj, Radu Constantea, dar nu are calitate oficială în club.

Prima și singura discuție dintre ”U” și Daniel Stanciu a avut loc la sfârșitul lui mai- începutul lui iunie, când actualul analist TV încă ștergea praful în vitrina cu trofee la 1907 Străzi. Președintele Radu Constantea și vicepreședintele Cosmin Irimieș nu au fost de acord cu aducerea lui Stanciu, ceea ce nu l-a oprit pe acesta să graviteze pe orbită în jurul lui ”U”, venind însoțit de Tudor Constantea chiar și la meciul de baraj de la Cluj. Ulterior despărțirii de 1907 Străzi, lobby-ul pentru Stanciu a fost intensificat prin intermediul mai multor canale inclusiv de către oameni din Federația Română de Fotbal.

Discuțiile neoficiale pentru aducerea lui Daniel Stanciu continuă și în prezent. V-am spus că nu ne vom plictisi anul acesta la ”U”?

 

Foto (sport.ro): Daniel Stanciu (primul din dreapta) la meci.

Comentarii