Partida dintre Frâna Mică 1907 şi Universitatea Cluj, din cadrul primei etape a returului diviziei "C", se îndreaptă spre un deznodământ incredibil în privinţa condiţiilor în care se va disputa. Şansele ca meciul să se dispute în faţa unui public numeros sunt tot mai mici după ce astăzi Jandarmeria a anunţat că pe terenul CMC nu sunt condiţii propice pentru securitatea derby-ului. Tot astăzi, Federaţia Română De Fotbal a înştiinţat clubul de la celebra intersecţie că pentru schimbarea zilei de desfăşurare a partidei este nevoie şi de acordul adversarului.
1907 Străzi a dorit iniţial să dispute meciul cu "U" pe Cluj Arena, motivând că stadionul oraşului este cel mai potrivit pentru a găzdui un meci de interes atât de mare pentru public. Ghinionul Frânei Mici este că în ziua în care este programată etapa, Cluj Arena este închiriat  de naţionala de rugby, motiv pentru care "U" şi Frâna Mică ar fi trebuit să cadă la o înţelegere pentru schimbarea datei. Universitatea, la dorinţa suporterilor, a refuzat să îşi dea acordul, astfel încât gruienii au fost obligaţi să se întoarcă pe CMC. Colac peste pupăză, nici Jandarmeria nu este de acord ca suporterii să meargă pe CMC, un stadion mult subdimensionat pentru intereseul stîrnit de acest meci.
Universitatea a propus Frânei Mici ca meciul să se joace pe dr. Rădulescu, variantă respinsă la rândul ei de cei de sus pe motiv că sâmbătă sau duminică acolo ar trebui să joace echipa mare în cadrul primei etape de play off!
Prin urmare, meciul dintre CFR 1907 Străzi şi "U" Cluj se îndreaptă spre un deznodământ incredibil: pe CMC, fără spectatori! Mâine este ultima zi în care cele două echipe mai pot încerca să găsească o soluţie convenabilă, altfel meciul se va disputa ca un derby de Liga 1 între Chiajna şi Voluntari, adică fără suporteri!
Paradoxul situaţiei este însă demn de un film cu proşti: ambele echipe refuză să joace meciul pe propriul stadion! "U" refuză să joace pe Cluj Arena în timp ce Frâna Mică nu vrea în Gruia!
  

Comentarii