Meciul din prima etapă a returului dintre CFR 1907 Străzi II şi Universitatea Cluj are mari şanse de a se disputa fără suporteri. Ca o ironie sublimă, aceasta este o consecinţă a cererilor venite tocmai din partea... suporterilor lui "U".
Programată în data de 3 martie, întâlnirea în care Frâna Mică este gazdă (în tur, pe Cluj Arena, a fost 1-1), ar trebui să aibă loc în baza CMC, dar conducerea echipei i-a oferit Universităţii posibilitatea ca meciul să se joace pe Cluj Arena, în nocturnă!
Frâna Mică a primit acceptul de la Cluj Arena de a disputa acolo întâlnirea cu "U", în data de 1 martie (joi), deoarece în 2 şi 3 martie stadionul este închiriat de naţionala de rugby. Pentru a schimba însă ziua meciului (în divizia C se joacă vineri sau sâmbătă), clubul de la 1907 Străzi II avea nevoie şi de acordul Universităţii în ce priveşte data. De aici începe noaptea minţii!  Obişnuiţi cu şicanele tradiţionale din Gruia, cei de la "U" au ezitat să accepte propunerea şi au vrut să pună câteva condiţii rezonabile: galeria lui "U" să rămână în peluza dinspre hotel "Sport", echipa să folosească vestiarul tradiţional al gazdelor iar în staţia de amplificare să nu se audă imnurile la care vomează orice om normal. Astăzi, conducătorii Universităţii i-au transmis însă reprezentantului clubului din deal că suporterii lui "U" nu sunt de acord ca meciul să se joace pe Cluj Arena. Foarte probabil la mijloc este vorba de o confuzie care a dus la acest deznodământ: în timp ce conducătorii Universităţii credeau că 1907 Străzi II le solicită acordul pentru a juca pe terenul nostru, conform regulamentului Frâna Mică avea nevoie de acceptul lui "U" doar în ce priveşte schimbarea zilei de disputare a partidei! Cu alte cuvinte, la cererea suporterilor, "U" a renunţat la sprijinul galeriei şi la avantajului terenului fără să ştie că i s-a cerut doar să fie de acord ca meciul să se joace într-o altă zi decât cea stabilită de Federaţie.
Prin urmare, meciul dintre 1907 Străzi II se va disputa cel mai probabil vineri, 2 martie, pe stadionul CMC. Cum Jandarmeria are alergie la o tribună cu 200 de locuri şi va încadra partida la un grad ridicat de risc, Universitatea va primi bilete pentru maxim 5 la sută din capacitatea stadionului. Ceea ce înseamnă că la meci vor merge maxim 10 suporteri şi 180 de foci!

Păreri?

 

Comentarii