Pentru că suntem suporteri, pe acest site aveți aceeași libertate ca și pe stadion. În plus, noi nu vă filmăm, nu vă controlăm de brichete sau corpuri contondente și nici nu vă dăm interdicții, atâta timp cât acțiunile voastre sunt în folosul grupului.

La fel ca pe stadion, puteți folosi limbajul pe care îl considerați potrivit. Sub rezerva că grupul ar putea respinge unele idei sau poziții, puteți încerca să comentați orice subiect. La fel ca pe stadion, vocea majorității va decide dacă ce ați spus e bun sau rău, dacă ideea sau poziția voastră va fi preluată de mai mulți sau dacă va pica în derizoriu. La fel ca pe stadion, puteți aprecia sau contesta antrenori, arbitri, jucători sau conducători, puteți avea inițiative sau puteți înjura, dacă asta vă face bine.

Trebuie să țineți cont, însă, de un singur lucru. Dacă postarea voastră e un atac împotriva unui alt membru al familiei ”U”, la fel ca pe stadion veți fi nevoit să părăsiți grupul. La prima abatere, vă vom reaminti că scopul nostru este de a canaliza toate energiile spre ținte comune și afrontul adus unui camarad slăbește forța grupului. A doua abatere nu va mai exista.

Deasemenea, la fel ca pe stadion, părerile politice, de can-can și în general orice nu are legătură cu suporterii ”U” va dispărea.

Puteți să vă logați cu numele real, cu numele lui tata, cu porecla sau cu un nick-name inventat. Numai ”U” e un spațiu virtual și grupul va aprecia ideile, chiar dacă paternitatea lor nu e cunoscută. Când pe un perete a apărut scris Mamă te iubesc, dar nu ca pe ”U”, autorul a considerat util să-și comunice ideea, nu identitatea.